Vi söker Ungdomsledare 50%

Vi söker Ungdomsledare 50%

Vi söker dig som älskar Jesus och har förmåga att inspirera, uppmuntra och undervisa ungdomar till att leva helhjärtat för Jesus. Du har förmåga att förmedla Guds ord på ett ungdomligt och vardagsnära sätt samt utrusta lärjungar, till andlig mognad. Vi tror att du kan få vårt ungdomsarbete att växa och utvecklas i linje med församlingens uppdrag, En kyrka för staden.

Du ska leda, inspirera och förvalta ungdomsverksamheten i församlingen. Du betonar vikten av att vara en del av församlingens liv och dess gemenskap. Som ungdomsledare har du en nyckelroll i att överbrygga övergången mellan barn och ungdomar samt ungdomar och unga vuxna.

Du har social kompetens, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda kontakter, både i församlingen och i vår stad. Du talar ungdomars språk, har erfarenhet av att möta ungdomar i olika situationer, både i och utanför kyrkan, från olika kulturer och ser deras behov. Vi tror att just du kan medverka till att våra ungdomar blir ännu tydligare i sin tro, bjuder med sina kompisar, ger dem hopp så att Mölndal och världen blir en bättre plats.

Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta i team, kan ta egna intiativ och är bra på att engagera, uppmuntra och inspirera ideella ledare.

Din kristna tro och livsstil bör överensstämma med församlingens tro och värderingar.

Vi ser det som viktigt att du har gått bibelskola och har erfarenhet av församlingsarbete. Vi ser det som positivt om du har musikaliska och tekniska kunskaper.

Tillträde: Snarast. (Provanställning 6 mån)

Ansökan
Skicka in din ansökan till föreståndare johan.morlid@molndal.pingst.se Ansökan bör innehålla CV personligt brev och ett par referenser. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 30 maj 2021.

Vid frågor
Kontakta församlingens föreståndare 0734-602104 tillika johan.morlid@molndal.pingst.se

Om församlingen
Pingst Mölndal är en växande församling söder om Göteborg. Vi är idag nästan 400 medlemmar och är en del av Pingst – Fria Församlingar i Samverkan. Vi är en mångkulturell församling bestående av människor i alla åldrar. Ungdomsverksamheten består idag av en stabil, växande och
engagerad ungdomsgrupp. Vi har regelbundet ungdomssamlingar med andra Pingstkyrkor i Väst.
Mölndals stad har närmare 70 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalands län.